User Account
/ Sign Up

grudi1’s 1999 BMW 7 Series

Makina Nrangheta

grudi1’s 1999 BMW 7 Series
 • Engine Size
  N/A
 • HP
  360
 • 0-60 Time
  5.1
 • Weight
  4500
 • 1/4m sec
  12.5
 • Torque
  -1
 • Top Speed
  192 mph
 • Exterior Color
  N/A
 • Interior Color
  N/A
 • Wheels Giovanna Wheels

  Date Installed
  Apr. 16, 2004

  Installed 04/16/2004

 • Drivetrain AC Schnitzer Transmission

  Date Installed
  Apr. 16, 2004

  Installed 04/16/2004

 • Tires Dunlop Tires

  Date Installed
  Apr. 16, 2004

  Installed 04/16/2004

 • Mobile Electronics Alpine Subwoofers

  Date Installed
  Apr. 16, 2004

  Installed 04/16/2004

 • Mobile Electronics Kenwood Video

  Date Installed
  Apr. 16, 2004

  Installed 04/16/2004

 • Air & Fuel Delivery Lorinser Intake

  Date Installed
  Apr. 16, 2004

  Installed 04/16/2004

 • Exhaust RennTech Header

  Date Installed
  Apr. 16, 2004

  Installed 04/16/2004

 • Exterior & Accessories Xenon Body Kit

  Date Installed
  Apr. 16, 2004

  Installed 04/16/2004

 • Mobile Electronics Godfather Lighting

  Date Installed
  Apr. 16, 2004

  Installed 04/16/2004

 • Exhaust Vibrant Performance Exhaust

  Date Installed
  Apr. 16, 2004

  Installed 04/16/2004

2 People are following this ride

Follow Ride

See the Followers

Comments (5)
 • albo_dramasetter
  Sup Shqipe, representin' Albania forvever, excellent bimmer man, peace!!
 • NESCOINC
  representing long island's albanian bimmer chapter.were taling ova from l.v to n.y!!!!
 • malesori
  Po ti pse spo ven dhe ca foto te tjera me e pa edhe nga mren ket BMW.Kur ti vesh me njofto.RROFTE SHQIPERIA
 • malesori
  NDRANGHETA kush eshte mafia siciliane?Po ne SHQIPETARET jena me te fort.CIAO
 • malesori
  Ah e paske te blindume por un e kam me t'bukur e me te re BMW.Dhe eshte me nafte dhe ecen si ferrari.Shife dhe me thuj.Hajde shnet o RUDI e meqe je SHQIPETAR si puna ime Add my friend.mirutakovshim MAFIA SHQIPETARE